Colombia Supremo przybywa z Ameryki Południowej, by podarować nam intensywny smak z delikatnie owocową nutą! Kawa ta otuli Cię słodyczą karmelu i czekolady przełamaną subtelnymi... więcej informacji
Soczysta, niezwykle orzeźwiająca, pełna złożonych smaków – taka jest właśnie Kenya z regionu Kirinyaga. Ziarna pochodzą ze zbioru ręcznego, zostały poddane obróbce... więcej informacji
Poznajcie brazylijskie ziarna z regionu Minas Gerais, które zostały poddane procesowi dekofeinizacji. Idealny wybór dla tych, którzy uwielbiają smak kawy, jednakże muszą ograniczyć... więcej informacji
Słodycz czekolady, posmak wiśni i cytrusów oraz delikatna goryczka czerwonego grejpfruta to główne cechy ziaren kawy Brazil Sul de Minas!
Ziarna specjalnie wyselekcjonowane przez... więcej informacji
Brazylia od wielu lat uprawia i zbiera zdecydowanie więcej plonów kawy, niż jakiekolwiek inne państwo na świecie. Odmiana Bourbon uprawiana w rejonie Mogiana, charakteryzuje się... więcej informacji
Kolumbia jest jednym z najbardziej różnorodnym wśród krajów produkujących kawę. Różnice wynikają zarówno z jakości kawy, jak i jej profilu smakowego. To właśnie z kolumbijskiego... więcej informacji
Ethiopia Organic pochodzi z ekologicznych upraw plantacji w regionie Bench Maji. Krzewy kawowca dojrzewają w cieniu na naturalnym kompoście, bez chemicznej i genetycznej ingerencji.... więcej informacji
Znajdziecie tu ziarna pochodzące z Ethiopii, z wysoko położonego regionu Yirgacheffe. dokładnie wyselekcjonowane przez plantatorów z plantacji Primose. Ziarna poddano obróbce... więcej informacji
Krzewy kawowca, z którego pochodzą ziarna tej kawy, rosną na wschodnich łańcuchach gór regionu Chiquimula w Gwatemali. Ziarna te charakteryzują się czekoladowo – orzechowym... więcej informacji